We're Hiring!

Vacature Management Assistant

PINE Agency is een internationaal opererend talent management agency. Acteurs, regisseurs, schrijvers en sportpersoonlijkheden die het maximum uit hun carrière willen halen kunnen bij ons terecht. We zorgen op verschillende manieren voor deskundige begeleiding: door te bemiddelen bij contractbesprekingen, de agenda te beheren, publiciteit te behandelen, op zoek te gaan naar partnerships, aan carrièreplanning te doen, etc.

Een sterke persoonlijke betrokkenheid staat bij ons altijd centraal. Er is veel contact met het talent dat wij vertegenwoordigen. We vinden het belangrijk alles bespreekbaar te kunnen maken en hechten veel waarde aan het koesteren en beschermen van het talent van onze mensen. We werken samen.

PINE Agency speelt nationaal en internationaal een strategische rol tussen het talent en de producent/de opdrachtgever/de sponsor/de eventorganisator/de pers. We combineren een diep respect voor talent met een grondige kennis van en een grote passie voor de bredere sport- en entertainmentindustrie.

Wat zoeken we?

Een bruisende management assistant die talent heeft voor en voldoening haalt uit het ‘ontzorgen’ van mensen. Je ondersteunt onze agenten op alle fronten, en bewaart het overzicht door zeer gestructureerd te werken. Je bent iemand die proactief oplossingen aanreikt en processen verbetert. Je bent erg handig met online tools en social media. Je hebt een vlotte persoonlijkheid en communiceert correct, zowel in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling (een grondige kennis van Frans is een plus). Daarnaast ben je ook ordelijk, stipt en discreet, want hey, that’s why people hire us. 

Je takenpakket is zeer uiteenlopend want je bent multi-inzetbaar, een true partner in crime voor onze agenten. Dat gaat van o.a. het beheren van de agenda’s van de talents, het beheer van onze hello@-inbox en het up to date houden van onze website en social media, tot het beantwoorden van de telefoon, het opstellen van nieuwsbrieven en presentaties, het verzenden van postpakketten en het boeken van reizen naar tornooien en filmfestivals. We vergeten nog een miljoen dingen maar aangezien jouw functie eruit bestaat om werk te zien nog voor wij het zelf zien is er ruimte voor je eigen invulling. Wij zijn een groeibedrijf en ontvangen goeie ideeën met open armen.

Wat bieden we?

Een voltijdse baan in een jong, dynamisch bedrijf te Leuven, met een front seat in de brede sport- en entertainmentindustrie. Ideaal voor een starter.

Stuur je CV en motivatiebrief naar hello@pine-agency.com en we nemen snel contact op!

We

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x