We're Hiring!

Vacature Management Assistant (m/v)

Wij zoeken een bruisende management assistant die talent heeft voor en voldoening haalt uit het ‘ontzorgen’ van mensen. Je ondersteunt onze agenten op alle fronten, en bewaart het overzicht door zeer gestructureerd te werken. Je bent iemand die proactief oplossingen aanreikt en processen verbetert. Je bent erg handig met online tools en social media. Je hebt een vlotte persoonlijkheid en communiceert correct, zowel in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling (een grondige kennis van Frans is een plus). Daarnaast ben je ook ordelijk, stipt en accuraat, want hey, that’s why people hire us. 

Functieomschrijving

Je takenpakket is zeer uiteenlopend want je bent multi-inzetbaar, een true partner in crime voor onze agenten. Dat gaat van o.a. het beheren van de agenda’s, het beheer van onze hello@-inbox en het up to date houden van onze website en social media, tot het beantwoorden van de telefoon, het opstellen van nieuwsbrieven en presentaties, het verzenden van postpakketten en het boeken van reizen naar tornooien en filmfestivals. We vergeten nog een miljoen dingen maar aangezien jouw functie eruit bestaat om werk te zien nog voor wij het zelf zien is er ruimte voor je eigen invulling. Wij zijn een groeibedrijf en ontvangen goeie ideeën met open armen.

Wat we bieden

Een voltijdse betrekking in een jong, dynamisch bedrijf, met een front seat in de brede sport- en entertainmentindustrie, te starten in 2020.

Stuur ons je CV en motivatiebrief via hello@pine-agency.com en we nemen snel contact op!

We

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x